Henrik och Jennie är paret som grundat och driver Lokalens.
Sedan några år tillbaka har de låtit sin passion styra deras framtid. När de träffades hade de intresset för matlagning gemensamt och som par har de tillbringat många kvällar i köket, med nya experiment av smaker.
Resan började med att de startade köksvarumärket Tranquilo Kitchen, för att ge oss nordbor större möjligheter att samlas kring middagen- både inne och ute, precis som vid medelhavet. Deras passion för mat har funnits sedan barnsben. De har stått vid sidan av sina mammor och rört i grytorna och på så sätt fått med sig den svenska husmanskosten från grunden.
De har gjort många resor runt om i världen och det har gett dem mycket inspiration. För en tid sedan startade de även Lokalen i Alingsås -en köksbutik som utvecklats till en deli. Där har de sökt, smakat och valt ut ett sortiment de är stolta över. Ganska snabbt kände de dock att det saknades något.
Det saknades ett genuint svenskt varumärke som inte kompromissade med kvalitet, smak eller hållbarhet.
Det blev naturligt för dem att skapa Lokalens som en hyllning till den svenska goda maten. Med klassiska smaker från vårt svenska kök, lokalt producerat så ofta som möjligt, erbjuder Lokalens matprodukter av hög kvalitet.

Visar alla 4 resultat