Hej!

Det är jag som är Anna och det är jag som driver Tyraboden. Tyraboden började med en utmattningsdeprisson / utbrändhet i januari 2019 då jag blev sjukskriven. Under mina promenader längs skogsstigarna kring sjön där vi bor funderade jag mycket på vad som får mig att må bra och vad jag tycker är roligt. Jag har alltid haft ett brinnande intresse för hem och inredning, och med ett öga för detaljer. Under denna tid började ett frö att gro, och Tyraboden växte fram.

Namnet Tyra kommer från min sambos farmor. Ett namn som ligger mig varmt om hjärtat. Jag själv har aldrig fått äran att träffa Tyra men påminner enligt mina svärföräldrar om henne. Tyra var en mycket omtänksam och energisk kvinna. Hon var glad, social och ordningsam. Hon älskade att pyssla i hemmet precis som jag.

För mig har hemmet alltid varit viktigt. Det skall vara mysigt och trivsamt. En plats där man känner lugn, där man finner återhämtning och där man kan umgås med nära och kära. För att man skall trivas i sitt hem har kroppens inre och yttre också en stor betydelse för vårt välmående. I Tyraboden hoppas jag att du hittar sköna ting för hem och knopp med det lilla extra. Presenter, inredning, hudvård och mycket annat. Detaljer som får själ och öga att njuta.

Jag sträva efter att till så stor del av mina produkter ska vara hållbara och ekologiska. Sortimentet utökas hela tiden så att du alltid ska hitta något nytt när du hälsar på.

Min önskan är att du ska få en varm, mysig och ombonad känsla hos Tyra och att du ska känna dig som hemma hos mig.

Välkomna att kika in.