Du som konsument sluter ett köpeavtal med:

Företagets namn: Inred Med Oss AB
Kontaktadress: C/o Nice Way Ab Johannebergvägen 3 , 312 72 Skummeslövsstrand

Epost: info@tyraboden.se
Telefonnummer: 035-7677800
Organisationsnummer:​ ​559354-7705

Bekräftelse, upprättande avtal om köp

Genom att du godkänner dessa köpvillkor och din beställning uppstår ett bindande avtal. Vid mottagen beställning skickas automatiskt en beställningsbekräftelse till din e-postadress som du angivit under din beställning.

Vi på TYRA BODEN följer Distans- och Hemförsäljningslagen när det gäller garantier och öppet köp. Det är viktigt att du skall känna dig trygg när du handlar hos oss. Här nedan finner du information om våra köpvillkor:

Priser

Alla priser som anges är i svenska kronor inklusive moms, för närvarande 25%. Alla varor säljs var för sig, även om det finns flera varor på en bild så säljs de styckevis om det inte uttryckligen står i varubeskrivningen att de säljs i par eller i set. Efter priserna står det vilken vara som avses.

Fraktavgifter

Fraktavgift – Sverige 69:- ordervärde under 500:-

FRAKTFRITT inom Sverige orderbelopp över 500:-

Betalning

Du kan välja mellan följande betalningssätt;

Betalning mot räkning/faktura.

Genom vårt samarbete med företaget Klarna och deras tjänst kan du välja att få en faktura på dina varor. Fakturan sänds till din e-post som du skiver i på beställningen. Var noga med att kontrollera att din e-postadressen är korrekt ifylld.

Betalning med Klarna (fakturera mig)

Din faktura aktiveras när ditt paket packas hos TYRA BODEN. För att kunna använda denna tjänst måste du ange ditt personnummer. Förutsättning för att du som privatperson ska kunna handla mot faktura är att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och har fyllt 18 år.

Leveransadress för dina varor måste vara samma adress som den du är folkbokförd på. Du får heller inte ha några tidigare betalningsanmärkningar. De totala inköpen med obetalda fakturor via Klarna får inte överstiga 4000 kronor inklusive moms. Om det beloppet överskrids, välj ett av våra andra betalalternativ. Maximalt fakturabelopp på din första beställning är 4000 kronor inklusive moms. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar netto.

Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med 60 kronor samt dröjsmålsränta med 2% per månad. Vill du veta mer om din faktura eller se om din betalning registrerats kan du gå in på hemsidan www.klarna.se.

Produkter

Det är alltid svårt att exakt återge färg och form på ett foto i webbutiken.

Färgens nyans kan också skilja sig mellan olika webbläsare och datorer.

Vissa varor kan se större eller mindre ut på bild än vad de är i verkligheten, vi ber dig därför att noga läsa måttangivelserna i produkttexten.

Vi byter aldrig ut någon vara mot en annan om den beställda skulle vara slutsåld.

Leveranssätt

Varorna levereras via Ombud.  Vi ber dig uppge ditt mobiltelefonnummer på beställningen, då får du ett SMS när paketet anlänt till ditt utlämningsställe. Leveranstiden kan varierar beroende vart i landet paketet skall skickas, normal leveranstid brukar vara 2-3 dagar ifrån det att paketet lämnat oss och tills den når utlämningsstället.

Kontakta oss gärna för mer information.

Leveranstid

Varorna skickas så snabbt som möjligt, inom 2-3 helgfria vardagar. Om en vara får försenad leverans så meddelar vi er så snart som möjligt via e-post.

Vid leveransförseningar har ni som kund rätt att häva köpet. Meddela oss isåfall omgående via mail.

Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar. Vi reserverar oss också för lagersaldofel och slutförsäljning.

Öppet köp / Ångerrätt

TYRA BODEN tillämpar Konsumentköplagen (1990:932) och Lagen (2000:274) om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal.

Som konsument har du rätt att ångra eller byta din vara inom 14 dagar från det att du tagit emot leveransen.

Om du returnerar varan står du själv för fraktavgifter och transportrisker. Innan du returnerar ditt paket kontakta oss via email: info@tyraboden.se för information om hur du går till väga.

För att få ångra ditt köp krävs att varan är oanvänd och att den returneras i sin orginalförpackning. När vi mottagit varan kontrolleras den och därefter återbetalar vi varans värde (exkl. fraktbeloppet). Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss.

Om du efter att du gjort din beställning ångrar dig innan leverans har skett, måste du annullera dig beställning skriftligen, avbeställningar via telefon godkännes ej.

Skadat gods

Om varan skadas under transporten ska du genast anmäla detta när du hämtar ut försändelsen. Om du inte upptäcker detta förrän du kommer hem, meddela oss via e-mail omgående info@tyraboden.se. Dock senast inom 5 dagar. Om en vara skadas eller kommer bort då du sänder den tillbaka till oss är du som kund ansvarig.

Outlöst paket

Om du väljer att inte hämta ut din försändelse från oss och paketet sänds i retur av fraktbolaget så förbehåller vi oss rätten att debitera dig minst 300 kronor och den faktiska kostnaden för frakten. Vi skickar då ut en räkning/faktura till dig via Klarnas tjänster som ska betalas inom 15 dagar netto.

Beställningsvaror

Om en produkt är en beställningsvara innebär det att vi inte har produkten i lager utan vi tar hem den för dig. Beställningen av varan görs inte förrän vi har registrerat att din betalning.

Reklamationer

Om du vill reklamera en felaktig eller skadad artikel måste du kontakta oss via e-post info@tyraboden.se Spara alltid orginalemballage och betalningsbekräftelsen.

Återbetalningar

Återbetalningar sker till ditt bankkonto eller enligt överrenskommelse. Inbetalning sker inom 3 arbetsdagar från vi mottagit din retur och godkänt den.

Kom ihåg att ange ditt mobiltelefonnummer på ordern för att transportören ska kunna kontakta dig när paketet är framme hos ditt utlämningsställe.

Kontakta oss / Företagsinformation

Om ni undrar över något om oss eller våra produkter så kontakta oss gärna genom att skicka ett mail.

Inred Med Oss AB
C/o Nice Way Ab Johannebergvägen 3
312 72 Skummeslövsstrand

Epost: info@tyraboden.se